“Ljetno muzičko veče”: “LAVINIA” opravdala očekivanja

Pred nekoliko stotina građana Kotor Varoša i okoline, održan je koncert kotorvaroške grupe „LAVINIA“ na Gradskom trgu u Kotor Varošu pod nazivom „Ljetno muzičko veče“.

Pod stogodišnjim platanima, uz hladni,  ljetni žubor i miris rijeke Vrbanje, upotpunili su doživjaj članovi benda “LAVINIA” svojim zvučnim i glasovnim sposobnostima.

U sastavu benda su Kotorvarošani Dragan Dugonjić (gitara i klavir), Saša Žderić (vokal i perkusalije) i Predrag Ileš (vokal i gitara) te Milan Bursać (vokal i gitara) iz susjednog Čelinca.

Uz kotorvaroški bend LAVINIA, organizatori su i “Centar za kulturu, sport i informisanje” Kotor Varoš te Ansambl “Žubor” iz Kotor Varoša. Muzički događaj je formalni dio manifestacije “Kotorvaroško kulturno ljeto 2021.”, koja se sastoji iz niza pojedinačnih manifestacija koje se održavaju na teritoriji opštine Kotor Varoš.

“Ljetno muzičko veče” je autentična priča, širokog muzičkog spektra s ciljem da afirmiše mlade Kotorvarošane među publikom. Imala je za cilj da nadoknadi kotorvaroškoj  publici makar djelić izgubljenog u periodu dejstva korona virusa (Covid 19).

 “Zahvalnost publici na dolasku, kao i svima koji su na bilo koji način pomogli. Nadamo se da smo opravdali očekivanja, zadovoljni smo odzivom i reakcijama  prisutne publike. Nastavljamo dalje i nadamo se da ćemo još mnogo puta osvajati naklonost kotorvaroške publike”, navode u izjavi za naš portal iz benda “LAVINIA”.

Sponzor muzičkog događaja “Ljetno muzičko veče” bila je kompanija “BLIC-NET”.

Iz kotorvaroške grupe „LAVINIA“ ističu zahvalnost koorganizatorima “Centar za kulturu, sport i informisanje” Kotor Varoš te Ansambl “Žubor” iz Kotor Varoša. Zatim Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove pri Opštinskoj upravi Kotor Varoš, brojnim redarima i volonterima kao i nizu drugih pojedinaca na tehničko-organizacionoj podršci.

Nakon koncerta članovi grupe „LAVINIA“ zajedno sa redarsko-volonterskom ekipom pokupili su smeće, uklonili svu postavljenu opremu i doveli Gradski trg u Kotor Varošu u prvobitno stanje.

Video