Akcijske cijene fasada brišu poskupljenja

Građevinska sezona polako se zahuktava što je bio signal za novu veliku akciju “Tekso centra” na demit fasade koja počinje danas i trajaće tokom proljeća.

Velika proljećna akcija odnosi se na kompletan materijal za demit fasadu dva najatraktivnija proizvođača na našem tržištu. Riječ je o jednom od vodećih svjetskih proizvođača “Rofixu” i brojem jedan među domaćim proizvođačima “Coloritu”.

Akcija počinje u vrijeme velikih turbulencija na tržištu građevinskog materijala jer se talasu poskupljenja pokrenutom početkom godine još ne nazire kraj.

– Cijena većine materijala koji su neophodni za izradu demit fasade je porasla od početka godine i još nije izvjesno da je poskupljenjima došao kraj. Procenat poskupljenja nekih materijala premašio je i 50 odsto što je pokolebalo mnoge investitore i prinudilo ih da odustanu od svojih planova. “Tekso centar” je u saradnji sa svojim partnerima “Rofixom”, “Coloritom” i proizvođačem stiropora “Austrothermom” uspio da obezbijedi najpovoljnije moguće cijene u ovom trenutku kojima su umnogome neutralisana poskupljenja i ovom akcijom kupcima omogući da ipak ostvare planove i na svojim objektima postave demit fasadu. I u vrijeme velike neizvjesnosti put do fasade sa “Tekso centrom” je potpuno izvjestan, siguran i povoljan – istakli su u “Tekso centru”.

„Tekso centar“ novom akcijom nastavlja tradiciju nekadašnjeg prodajnog sektora svog matičnog preduzeća „Građus“.

– Uz najpovoljnije moguće uslove ne samo u Kotor Varošu nego i u širem okruženju kupcima nudimo i provjeren kvalitet. Iza nas su godine uspjeha, a jedna od važnih činjenica je da nije bilo ni najmanjih zamjerki na kvalitet fasade. “Tekso centar” prodaje samo najbolje jer su nam kvalitet i zadovoljstvo kupaca na prvom mjestu – navode u vodećem kotorvaroškom građevinsko prodajnom centru.

Nadolazeći period je idealan za fasaderske radove, a uz povoljne vremenske prilike raspoloženje investitora razvedriće i proljećna akcija.

Akcijskom cijenom obuhvaćeni su termoizolacija od stiropora, ljepilo za stiropor i armiranje mrežice, tiple, fasadna mrežica, fasadna podloga i završni fasadni sloj. Sav materijal je provjerenog kvaliteta i dio je dugogodišnjeg “Građusovog” iskustva u prodaji i samostalnoj izradi i primjeni fasadnih sistema.

Iako u široj javnosti preovladava mišljenje da fasada ima prvenstveno estetsku funkciju, njeno postavljanje donosi višestruku korist. Osim vizuelnog efekta fasada poboljšava izolaciju svakog objekta i za vrijeme niskih temperatura ga utopljava i time smanjuje potrošnju energenata za grijanje, dok u periodu vrućina doprinosi ugodnom boravku u unutrašnjosti i obezbjeđuje manju potrošnju energije za rashlađivanje.

Informacije u vezi sa proljećnom akcijom moguće je dobiti u “Tekso centru”, putem njegovih zvaničnih stranica na “Fejsbuku” i “Instagramu”, vibera na broj 066 236 856 ili telefona na broj 051 784 184.

Radno vrijeme „Tekso centra“ je od 7.00 do 17.00 časova svakim danom osim nedjelje.