Plodovi sela : Internet platforma za besplatnu promociju poljoprivrednih proizvoda

Web stranica plodovisela.com je jedinstvena internet platforma na kojoj poljoprivredni proizvođači nude proizvode koji su iz njihove vlastite poljoprivredne proizvodnje i uzgoja i koja im omogućava lako povezivanje sa potencijalnim kupcima. Putem ove platforme, poljoprivredni proizvođači iz cijele Republike Srpske dobijaju mogućnost besplatne promocije domaćih poljoprivrednih proizvoda.

Ovaj digitalizovani način ponude proizvoda za porodična poljoprivredna gazdinstva u Republici Srpskoj predstavlja dragocjen kanal za promociju i prodaju domaćih proizvoda iz vlastite proizvodnje i uzgoja. Vanredna situacija uzrokovana pandemijom je još više ukazala na značaj online preduzetništva i potrebu da se poljoprivrednim domaćinstvima omogući korištenje informacionih tehnologija za lakši plasman njihovih proizvoda. Platforma je besplatna za korišćenje svim poljoprivrednim proizvođačima koji žele da ponude svoje proizvode i svim kupcima koji traže i biraju domaće i provjereno.

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači koji žele da uz pomoć ove platforme reklamiraju i prodaju svoje proizvode više detalja o projektu mogu pronaći na web stranici plodovisela.com ili mogu kontaktirati Odjeljenje za privredu opštine Kotor Varoš tj. poljoprivrednu službu a kontakt podaci su :

Saša ViŠnjić 066/586-797, mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Vladimir Dragoljević 065/581-591, mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.