Tekso centar : UZ NAJNIŽE CIJENE I DODATNI POPUST NA ELEKTROMATERIJAL I OPREMU

Sve što je neophodno za elektroinstalaterske radove nalazi se na policama “Tekso centra”, a tradicionalno povoljne cijene dodatno su snižene u okviru akcije “Mjesec popusta”.
Kupce proizvoda i opreme na odjelu elektromaterijala očekuju bogata ponuda, povoljne cijene i do kraja februara i popust od pet odsto. Majstorima i svima koji rade i grade na raspolaganju su razni kablovi, bužiri, razvodne kutije i table, osigurači, sklopke i drugi instalacioni materijal. Tu je i elektrogalanterija kao što su prekidači, utičnice i grla iz klasičnog i modularnog programa, te prateća oprema poput produžnih kablova, sijalica, razvodnika i slično.
Akcijom “Mjesec popusta” obuhvaćeni su proizvodi iz još devet programa u prodajnom asortimanu „Tekso centra“. Popusti se odnose i na ekonomik liniju vijaka, zaštitnu opremu, pur pjene, silikone, LED rasvjetu, vodomaterijal i prateću opremu, brusno-rezni program i borere, te električne mašine i alate “Makita” i “Einhell”.
Uz materijale, alate i opremu obuhvaćene akcijom kupcima su po povoljnim cijenama na raspolaganju i drugi programi kao što su fasadni, molerski, rigips, hidroizolacioni, termoizolacioni, keramičarski i drugi.
„Tekso centar“ ostaje mjesto koje kupcima nudi idealnu kombinaciju - najširi prodajni asortiman i najniže cijene.
Kupi i gradi! Vaš „Tekso centar“.