Tekso centar : CARSTVO MAŠINA I ALATA ČEKA VAS PO SNIŽENIM CIJENAMA

Najbolja ponuda električnih mašina i alata u Kotor Varošu na raspolaganju je u “Tekso centru” koji je do kraja ovog mjeseca obezbijedio i popust na svaku kupovinu.
Sve što je neophodno profesionalnim i hobi majstorima nalazi se na policama “Tekso centra”, a kupce uz povoljne cijene čeka i popust od pet odsto i garancija od dvije i tri godine u zavisnosti od proizvoda.
Riječ je o profesionalnim mašinama i alatima poznatog proizvođača “Makita” i hobi programu brenda “Einhell”. Osim izloženih kupcima su na raspolaganju i proizvodi iz kompletnog asortimana “Makite” i “Einhella” putem kataloške narudžbe.
Zimskom akcijom „Mjesec popusta“ obuhvaćeni su proizvodi iz još devet programa u prodajnom asortimanu „Tekso centra“. Popusti se odnose i na ekonomik liniju vijaka, zaštitnu opremu, pur pjene, silikone, elektromaterijal, LED rasvjetu, vodomaterijal i prateću opremu, te brusno-rezni program i borere.
Uz materijale, alate i opremu obuhvaćene akcijom kupcima su po povoljnim cijenama na raspolaganju i drugi programi kao što su fasadni, molerski, rigips, hidroizolacioni, termoizolacioni, keramičarski i drugi.
„Tekso centar“ ostaje mjesto koje kupcima nudi idealnu kombinaciju - najširi prodajni asortiman i najniže cijene.
Kupi i gradi! Vaš „Tekso centar“.