Mladen Trivunović (SDS) : Nastavljamo dalje sa vašom podrškom koja obavezuje

Dragi sugrađani, prijatelji, a mogu slobodno reći i dragi saborci, HVALA VAM za podršku koju ste nam dali!

Ona je ogromna, istorijska, izaziva najdublje emocije i daje vjetar u leđa.

Hvala vam i što ste u vrijeme pandemije izašli u ovolikom broju na izbore u Kotor Varošu i što je izborni dan protekao bez problema i najmanjeg incidenta kao što i treba da prođe.
Hvala vam što ste poslušali svoj razum kada ste birali u nedjelju, ali i što ste slijedili i svoje srce.

Pobjeda je veličanstvena i izraz vaše volje. Razlika od skoro 4.000 glasova za našeg zajedničkog kandidata za načelnika opštine Zdenka Sakana sve govori. Svoje mišljenje o budućnosti ove opštine prenijeli ste na izabrane kandidate.
Dugujemo vam veliko hvala što ste prepoznali da je SDS najpouzdanija partija i još snažnija u u Kotor Varošu, što je vašom voljom od nedjelje SDS još jači i što iz izbora u izbore sve više građana Kotor Varoša bira našu stranku i vjeruje njenim predstavnicima.

Mi ćemo opravdati vaše povjerenje od skoro 3.000 glasova kao i povjerenje meni lično od 2000 ličnih glasova te ćemo nastaviti politiku koju kao svoju prepoznaje najviše ljudi. Kada imate ovakve rezultate onda znate da nema nestabilnosti, da je narod Kotor Varoša jak i da zna šta hoće.

Znamo i vidimo da demokratija nije zagarantovana, ali je onoliko snažna koliko se mi borimo za nju. Da smo se borili zajedno protiv laži, kleveta i ucjena, dokaz su ovi rezultati. Naši sugrađani su znali kada je pravi trenutak da se ujedine u svom glasu i ne dozvole da im neko nameće svoju misao, prijeti i lažno obećava.

Hvala vam za ove rezultate koji me obavezuju da nastavim i dalje da radim u interesu svih nas, zajedno sa svojim saradnicima koji ne znaju za umor i strah. To je sila od ljudi kojoj sam beskrajno zahvalan.

Danas možemo reći i da se tajna uspjeha krije u djelima, programima i planovima koje smo ostvarili, a ne u tome koliko si uspješan u kritici. Vjerujem da je to sada jasno i našim političkim protivnicima na proteklim izborima.

Mi zajedno nastavljamo dalje sa vašom podrškom koja obavezuje i daje snagu i sa našom politikom koja ujedinjuje i stvara KOTOR VAROŠ PO MJERI SVIH NAS !