Predrag Tešić se osigurao : U njegovom stanu Javni fond za dječiju zaštitu

Ovih dana na društvenim mrežama u Kotor Varošu građani Kotor Varoša su imali priliku da gledaju nekoliko video zapisa Predraga Tešića predsjednika Socijalističke partije Kotor Varoš kako kritikuje lokalnu vlast te da će kada on dođe na vlast metlom počistiti navodno neke koji su se "utrpali na državne jasle".

Nismo sigurni da li je svoj stan počistio metlom prije nego što je u njega uselio JU Javni fond za dječiju zaštitu, poslovnica Kotor Varoš i zaposlio nikog drugog do samog sebe vjerovatno u svojstvu pripravnika jer je pravni fakultet skoro "završio". Ovaj fond je poslovao u okviru Centra za socijalni rad a u našu redakciju su se obratili brojni građani koji su ogorčeni jer ne mogu da ostvare svoja prava pošto je Tešić prezauzet snimanjem video klipova sa domaćim životinjama i u poljoprivrednim mašinama kritikujući sistem od koga na kraju najviše koristi ima on sam.

Takođe su nam stigle brojne informacije za Tešića dok je obavljao funkciju direktora Centra za kulturu, nacelnika odjeljenja za privredu, direktora Razvojne agencije, direktora PST-a o čemu ćemo pisati u narednim danima...