DNS ostao bez "glave" : Još jedan udar na koaliciju okupljenu oko Župljanina

"Nama ne treba pognuta glava, nama treba glava koja gleda u nebo, pa možda je i osijeku. Pa i neka odsijeku, nići će nova. Evo i moja, moja je prva, nek je sijeku, ja se ne bojim", rekao je Nešić na političkom skupu u Bijeljini. Nisu prošla ni 24 sata a već je završio kod Dodika pognute glave ali ni to nije pomoglo. Ekspresno je smijenjen sa dužnosti v.d. direktora Puteva RS a za medije razlog su zdravstveni problemi.

Nešić je nedavno boravio u Kotor Varošu obećavajući asfaltiranje ulice u Novom Naselju a njegovom smjenom samo je potvrđeno da stvari u vladajućoj koaliciji na nivou RS odavno ne štimaju. Ovim pada u vodu i zajednička priča koalicije okupljene oko Župljanina da je Kotor Varošu potrebna veza sa republičkom vlasti koja se po svemu sudeći polako raspada. Stalni sukob dvije Socijalističke partije, zabrana izlaska na izbore Ujedinjenoj Srpskoj i sada atak SNSD-a na DNS-ovog prvog čovjeka, izostanak podrške DEMOS-a i unutrašnji sukob na listi SNSD-a pokazatelj su da stvari ni na lokalu ne stoje baš dobro.

“Potrebna je i veća tolerancija i bolja saradnja u okviru koalicionog bloka”, poručila je Željka Cvijanović večeras priznavši tako da saradnje odavno nema.