Уприличен пријем за девет ученика генерације завршних разреда

КОТОР ВАРОШ, 2. ОКТОБРА - Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан организовао је данас пријем за девет ученика генерације завршних разреда средњих и основних школа са подручја ове општине.

Ученицима који су остварили изузетне резултате током школовања Сакан је уручио новчане награде и пожелио срећу и успјех у даљем школовању.

„Ви сте понос и будућност наше општине и Републике Српске. Током досадашњег школовања постигли сте изузетне резултате и искрено вјерујем да ћете тако наставити, како би касније знањем које сте стекли били носиоци развоја Котор Вароша“, истакао је Сакан.

Он је нагласио да општинска управа подржава младе и успјешне људе, првенствено додјелом стипендија и да је ове године за ту намјену издвојено 70.000 КМ из општинског буџета.

Ученица Основне школе „Свети Сава“ Јелена Новаковић уписала је Електротехничку школу у Бањалуци.

„Захвални смо начелнику на пријему. Његова подршка, као и новчана награда, много нам значи у даљем школовању“, поручила је Новаковићева.

Ученицима генерације средњих школа уручене су новчане награде од по 200 КМ, а ученицима генерације основних школа по 100 КМ.

Galerija slika