Hiljade artikala na policama novog prodajnog centra u Kotor Varošu

Odbrojavanje do početka rada novog građevinsko prodajnog centra u Kotor Varošu može da krene nakon što je na rafe složena sva roba pristigla od dobavljača.

Širok asortiman proizvoda iz molersko-fasadnog programa, vijčane robe, vodomaterijala, sanitarija, elektromaterijala, LED i klasične rasvjete, električnog i ručnog alata, tehničke hemije, zaštitne opreme, te svu opremu za vrt kupci će moći da pronađu u novom prodajnom objektu smještenom u poslovnom centru “Građus” koji će vrata otvoriti za nekoliko dana.

– Prvo punjenje je uspješno okončano i više smo nego zadovoljni onim što je urađeno. Već sada možemo reći da će ovo biti mjesto koje će zadovoljiti sve prohtjeve profesionalaca, hobi majstora i svih onih koji obavljaju radove u kući ili vrtu. Za nekoliko dana otvaramo vrata kupcima koji će moći da uživaju u plodovima našeg rada u protekla dva mjeseca koliko je trajalo renoviranje i opremanje objekta, te dostavljanje i slaganje hiljada artikala – istakli su u “Građusu”. 

Osim završnih poslova u unutrašnjosti objekta, preostalo je da bude završeno  uređenje prostora oko njega koji će služiti kao veleprodaja i skladište. Iz menadžmenta građevinsko prodajnog centra najavljuju da će kompletan kompleks biti uniformisan i brendiran kako bi bio zaokružen moderan enterijer i eksterijer čiji je cilj potpuno zadovoljstvo svakog kupca.