Predstavljamo: Spartan-Gym (teretana i fitness klub)

Teretana i fitness klub Spartan osnovani su 16. februara 2014. godine. Klub i teretana su osnovani sa ciljem da svojim sugrađanima pruže odličnu, profesionalnu i adekvatnu uslugu i pomoć u cjelokupnom trenažnom procesu. Fitnes raspolaže kvalitetnom profesionalnom opremom kreiranom prema potrebama sportista i rekreativaca. 

Raspolažemo sa 200 kvadratnih metara prostora dovoljnog za sve vidove treninga. Takođe, naši treneri ce Vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve, jer Vam nudimo podršku u vidu individualnih i poluindividualnih treninga. 

Svakodnevno se trudimo da svojim članovima omogućimo što prijatniji ambijent i uslove za rad, shodno tome objekat je potpuno klimatizovan. 

Naša dugogodišnja saradnja sa poznatim brendom, firmom Proteini.si sa sjedištem u Banjoj Luci omogućilo nam je da svojim članovima dajemo popust pri narudžbama kod pomenutog proizvođaca i distributera. 

Naš cilj u bliskoj budućnosti je širenje te nadogradnja trenutnih kapaciteta, te stalno zalaganje na širenju svijesti o važnosti sporta, fitnesa i cjelokupnog zdravlja. 

Nalazimo se u Ulici Cara Dušana iznad Mercator marketa.