СО Котор Варош : Усвојен ребаланс буџета, асфалтира се више од 40 путних праваца

Данас је у Котор Варошу одржана  IX Посебна сједница Скупштине општине Котор Варош на којој је између осталог разматран План имплементације и извјештај Стратегије развоја општине, Извјештај о извршењу буџета и ребаланс буџета за 2020. годину.

Општина је претходном периоду уложила више од два милиона КМ у 39 пројеката који су реализовани на подручју наше општине. Ријеч је углавном о инфраструктурним пројектима, пројектима изградње водовода и мостова као и градског штеталишта и обалоутврде ријеке Врбање.

По усвојеном ребалансу буџета од стране одборника скупштинске већине створили су се предуслови за асфалтирање више од 40 путних праваца на подручју читаве општине који су уврштени у Годишњи план имплементације Стратегије развоја општине Котор Варош за 2020. годину.

Одборници СО Котор Варош на данашњем скупштинском засједању разматрали су и усвојили 10 Одлука о продаји парцела непосредном погодбом. Као што је и пракса већ дуже вријеме сједници СО Котор Варош нису присуствовали представници опозиционих странака (СНСД, СП и ДНС).