Predstavljamo: Masaže Kotor Varoš (Sreten Smiljić)

Sreten Smiljić je diplomirani fizioterapeut, koji vrši masažne i fizioterapeutske usluge u Kotor Varošu i okolnim opštinama. Nakon završene gimnazije u Kotor Varošu nastavio je školovanje u Banjoj Luci, gdje je stekao zvanje diplomiranog fizioterapeuta.

Ljubav prema čovjeku i njegovom zdravlju inspirisala je Sretena u izboru profesionalnog zvanja, te je nakon završetka fakulteta, ponudio svoje znanje, volju, ljubav i iskustvo svojim sugrađanima, da bi im pomogao da svoje zdravlje učine boljim.

“Pozivam sve koji imaju problema sa leđima, kičmom ili neki sličan problem da se jave na navedene kontakte i uz kratko vrijeme će osjetiti značajno poboljšanje i učinti sopstveni život srećnijim i zadovoljnijim”, novodi u izjavi za portal kvdanas.com Sreten Smiljić.

Dolazak na kućnu adresu po narudžbi, uz narudžbu besplatan tens.

Cijena po dogovoru, i zavisi od vrste i težine problema koji pojedinac ima i dužine trajanja tretmana.

Sreten je duži period boravio u Njemačkoj, gdje vršio masažne i terapeutske usluge brojnim građanima Savezne Republike Njemačke.

“Razlog zbog kojeg nisam duži period bio u Kotor Varošu jeste to što sam dobio povjerenje više od 20 osoba iz Njemačke, da radim na poboljšanju njihovog zdravstvenog stanja. Mogu vam reći da su bili prezadovoljni sa uslugama. Ipak sam odlučio da se vratim u sopstveni rodni kraj i svoje usluge i znanje stavim na raspolaganje svom narodu”, dodaje Sreten.

Vedar duh, profesionalizam i optimizam su osobine koje krase mladog kotorvaroškog fizioterapeuta, uz spretne ruke i savremenu opremu, učiniće vašu terapiju kvalitetnom i uspješnom.

Rezervacije na Fejsbuku Sretena Smiljića, Instagramu ili na broj 065/405-164.


U galeriji fotografija možete pronaći fotografije vezane za Sretena i masaže, a mnogo više na društvenim mrežama Sretena Smiljića. Tu ćete pronaći nekoliko video snimaka njegovih aktivnosti i načina njegovog rada i djelovanja.

Za kraj jedna poruka: “Zdravlje nije sve u životu, ali bez zdravlja sve je ništa. Bolestan i bolešljiv čovjek ima samo jednu želju, to je zdravlje” !!!