Predstavljamo: “Creativo dekoracije“ Kotor Varoš (Sanja Blagojević)

Sanja Blagojević je mlada žena iz Kotor Varoša koja je glavni protagonist “Creativo dekoracija”.

Kao uspješan akademski građanin, osnivač i glavni protagonist Creativo tima, koji broji pet članova, Sanja čini sve u da učini svoju sredinu uspješnijom i razvijenijom.

„Creativo dekoracije“ postoje već nekoliko godina, a brojni zadovoljni korisnici su garancija da će imati svijetlu i dugotrajnu budućnost.

Pored tematskih dekoracija za razne svečanosti u ponudi su i reveri (za mladoženju, glavne goste i ostale goste), bidermajeri, ukrašavanje čaša za mladence, ukrašavanje svijeća za crkvu, mašne za auta, dekoracije mladenačkog auta, dekoracije balonima, voćni i slatki stolovi, korpe za cvjetiće, jastučici za burme, sve za djevojačko veče, dekoracije za krštenja i rođendane, iznajmljivanje pozadina.

“U takvim trenucima nastaju predivne fotografije, one koje svjedoče koliko su vjenčanja lijepa. I nastaje iskustvo o kome ćete govoriti u godinama koje dolaze. Najviše od svega želimo da taj dan bude izvor uspomena koje ćemo uvijek držati blizu srca”, navodi u izjavi za naš portal Sanja Blagojević.

Takođe, u ponudi  su i raznovrsne dekoracije za rođendanske zabave Vaših mališana, uz veliki izbor tematskih mogućnosti.

Brojni su događaji i manifestacije za koje “Creativo dekoracije” mogu da vam budu na usluzi. Tu su svadbe, 18. rođendani, krštenja, djevojačke večeri, dječiji ređendani i brojni drugi.

“Svi koji su zainteresovani mogu se javiti na navedene kontakte. Dekoracija je važan element na koji mnogi obraćaju posebnu pažnju. Ona daje posebnu čar svečanostima na kojima nastaju predivne fotografije koje će biti svjedok te magičnosti i ljepote. I zbog toga se trudimo, da te svečanosti posebno uljepšamo i dekorišemo, jer su one izvor uspomena koje će neko zauvijek držati pored srca”, dodaje Sanja.

Cijena po dogovoru i kreira se prema zahtjevnosti želja slavljenika, broja gostiju na svadbi, karakteristika prostora i prema drugim kriterijumima.

Više informacija na Fejsbuku , Instagramu ili na telefon/Vajber 066/123-120.

Jedna stvar za kraj: „Neki događaji se dešavaju samo jednom u životu. Učinimo ih ljepšim, elegantnijim i srećnijim. “Creativo dekoracije” Kotor Varoš su idealne za vas”.