Još 7 dana za prijave i uplate za dvodnevnu posjetu Novom Sadu u organizaciji Udruženja mladih „Heroj“

Nakon vrlo uspješne posjete Zagrebu (sa 83 učesnika), Udruženje mladih „Heroj“ organizuje dvodnevnu posjetu Novom Sadu. Posjeta će se odvijati 21. i 22. marta 2020. godine (subota i nedelja). Posjeta će biti organizovana u saradnji sa Klubom studenata Fakulteta političkih nauka u Banjoj Luci i Novom perspektivom studenata treće godine socijalnog rada.
Polazak iz Kotor Varoša u ranima jutarnjim časovima 21. marta, povratak nazad iz Novog Sada 22. marta u večernjim časovima. Odlazak preko Hrvatske (autoput), potreban pasoš do 3 mjeseca prije isteka važenja, a za maloljetnike punomoć punoljetnog lica koje će takođe putovati. Povratak po dogovoru (moguće i preko Hrvatske i Koridorom).
Smještaj i noćenje u hostelu. Hostel je moderno opremljen, posjeduje vaj-faj mrežu, zajednički prostor za druženje, sopstveni bar, kuhinju, TV uređaje. Izlazak u grad, i organizovana zajedničko druženje u prostorijama hostela.
Obilazak grada je moguć u ličnoj režiji, a i sa organizatorima (centar grada, spomenik Svetozaru Miletiću, Dunavski park, čuveni novosadski kej, Dunav, stadion FK Vojvodina, Kampus, Promenada i još mnogo toga).
Kolektivni obilazak Petrovaradinske tvrđave.
Grad posjeduje po mnogima najbolje kafane na Balkanu (čuvena ulica Laze Telečkog).
Prijave i uplate do 21. februara 2020. godine.
„Pozivamo Kotorvarošane, a i ostale zainteresovane da se prijave na drugo po redu putovanje u organizaciji Udruženja mladih „Heroj“. Pozivamo i sve zainteresovane da na vrijeme rezervišu svoje mjesto, da se ne ponovi situacija kao prilikom posjete Zagrebu da 20ak zainteresovanih ostane van putovanja zbog zakašnjelih prijava i uplata. Zbog ograničenih smještajnih kapaciteta, primorani smo da ranije uđemo u proces prikupljanja zainteresovanih za putovanje. Zbog radnih obaveza ogromnog broja naših sugrađana, odlučili smo da putovanje bude dvodnevno, vikendom“, navodi u izjavi za portal KVDANAS.com Aleksandar Lujić iz Udruženja mladih „Heroj“.

U cijenu je uključen:
Prevoz
Smještaj (jedno noćenje)
Boravišna taksa
Posjeta Petrovaradinskoj tvrđavi
Posjeta Sremskim Karlovcima (po dogovoru)
Obilazak Novog Sada
Iz Udruženja mladih „Heroj“ navode da je i mogućnost smještaja u sopstvenoj organizaciji prihvatljiva (uz redukovanu cijenu), kao i da nikoga neće ograničavati kako će vrijeme provesti prilikom boravka u Novom Sadu.
Prikupljanje zainteresovanih u Čelincu i u Banjoj Luci (stanica kod Kampusa).
Broj mjesta je ograničen.