ЖЕКС ТУРС: Ново у понуди – ВИП возила

ЖЕКС ТУРС посједује возила различитих марки и намјена, како би на најбољи начин испунио захтјеве својих клијената. Располажемо најновијим моделима аутомобила који гарантују висок комфор и прије свега безбједност. Возила су са високим нивоом опремљености додатном опремом, технички исправна.

Комби превоз путника укључује превоз путника у земљи и иностранству, најам комбија са професионалним возачем. Наша возила су капацитета 8+1 и 20+1 путничка мјеста и идеални су за туристичка , али и за пословна путовања.

 

vip1

 

ЖЕКС ТУРС је за своје путнике обезбиједио високотуристичка ВИП возила. Прва оваква возила на просторима БИХ. Мерцедес Спринтер Мини Бус је најсавременији аутобус високе туристичке класе, због изузетне удобности, сигурности и комфора током путовања. Веома атрактивног изгледа,  маркантног и занимљивог дизајна с веома богатом техничком опремом. Ово је Мини БУС који пружа доста комфора, удобности и сигурности током дугих путовања.

Тип/марка возила: Мерцедес Спринтер Мини Бус

Квалитет/Намјена: Висока туристичка класа

Број расположивих сједишта:20+1

vip6

 

Мерцедес Спринтер ВИП друмски крузер са 8 мјеста за изузетну удобност путника. Изнад сваког сједишта налази се свјетлосни сет којег чине индивидуални вентилатор и свјетла за читање. Сва сједишта су опремљена сигурносним појасом и свјетлосном маркацијом. Намијењен за превоз мањих група. Атрактивна унутрашњост, удобна сједишта и квалитетна опрема пружају путницима све погодности приликом путовања.

Тип/Марка возила: Мерцедес Спринтер ВИП

Квалитет/Намјена: ВИП

Број расположивих сједишта: 8+1