Draško Stanivuković poklonio poslaničku naknadu djeci u "Kući radosti"

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini RS Draško Stanivuković donirao je večeras kotorvaroškom Udruženju Centar za porodicu “Kuća radosti” poslaničku naknadu kako bi podržao osoblju koje brine o djeci sa poteškoćama u razvoju.

Stanivuković je time ispunio obećanje dato prilikom prošlogodišnje posjete ovom udruženju u čijim prostorijama je večeras proveo izvjesno vrijeme i sa djecom učestvovao u zabavnom programu koji je pobrao simpatije mališana i njihovih roditelja.

Djeca su pripremila priredbu i recitacije posvećene Svetom Savi, a osim Stanivukovića sa njima se družila i poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini RS Jelena Trivić čije je porijeklo iz Kotor Varoša.

Dječiji program upotpunili su Kotorvarošani Anastasija i Slaven Đukić koji su za ovu priliku obezbjedili prigodne poklone i koktel.

Direktorica Udruženja Centar za porodicu “Kuća radosti” Dragica Tepić zahvalila je Stanivukoviću na pomoći navodeći da će to iskoristiti za najhitnije potrebe.

– Sredstva će biti iskorištena za angažman logopeda koji je prijeko potreban ovoj kategoriji djece, a do kojeg teško dolazimo zbog manjka finansijskih sredstava – istakla je Tepićeva.

Stanivuković i Trivićeva iskoristili su posjetu Kotor Varošu i za susret sa načelnikom Opštine Kotor Varoš Zdenkom Sakanom i njegovim zamjenikom Mladenom Trivunovićem sa kojima su u jednom kotorvaroškom lokalu ćaskali o političkim temama.

(mojkotorvaros.com)