Фабрика обуће "Дермал" : Успјешна година и повећање прихода

Фабрика обуће „Дермал“ свечано ће обиљежити још једну успјешну пословну годину. Синоћ је у салону „Романса“ у Кнежеву организована вечера и дружење 250 радника пословне јединице у Кнежеву, гдје је само ове године запослено нових 50 радника. Данас ће у салону „Софија“ бити приређена вечера за све запослене у которварошким погонима ове фабрике, која из године у годину биљежи одличне резултате рада и пословања.

 „Тренутно у Котор Варошу имамо 700 запсолених радника, а само у овој години смо примили 100 нових радника. На сутрашњој свечаности ћемо уручити награде најзаслужнијим радницима“, истакао је директор „Дермала“ Раденко Бубић и додао да ће осам радника имати бесплатно љетовање на црногорском приморју, а њих 25 ће бити новчано награђено.

 По ријечима Бубића иза Фабрике обуће „Дермал“ је још једна успјешна пословна година. „Имали смо за око 23 % повећање броја запослених и самим тим повећање прихода. Увели смо два нова производна програма, једну нову технологију у изради трекинга и војне обуће, тако да по први пут из наше фабрике испоручујемо готову обућу на европско тржиште“, нагласио је Бубић.

Дермал је у овој години у опрему и производне погоне инвестирао 1,5 милион КМ властитих средстава.