Stanković među nagrađenima, ostali solidni u Gradišci

Juče je u prostorijama Kulturnog centra u Gradišci održan četvrti po redu memorijalni turnir "Prim. dr Remzo Suhonjić". Turnir je okupio 83 igrača i igrao se na 9 kola, uz tempo igre od 15 minuta po igraču. Za razliku od prethodnih godina, organizator je obezbijedio znatno veće novčane nagrade što je privuklo najbolje šahiste iz naše zemlje i okruženja. Na turniru su nastupila 2 velemajstora, 3 intermajstora i 4 fide majstora. Kotor-Varoš su predstavljala 4 igrača: Marković Nedeljko, Obradović Draže i braća Stanković Željko i Dragan. 

Najviše uspjeha je imao Dragan koji je zauzeo sedmo mjesto sa 6,5 poena, pobjedivši 2 fide majstora uz 2 remija sa intermajstorima. U prvom dijelu tabele našao se i Obradović Draže, na 40. mjestu sa ostvarenim 4,5 poena. Marković Nedeljko je sa 4 poena zauzeo 56. poziciju, dok je Stanković Željko sa 3 poena završio na 68. mjestu.
Titulu je odnio velemajstor Stojanović Dalibor sa ostvarenim 7,5 poena, iza sebe je ostavio VM Vukić Milana i IM Savanović Aleksandra koji su ostvarili po 7 poena.