Stonoteniska loptica skakuće u našem gradu

U subotu 30. novembra najmlađi članovi Stonoteniskog kluba Kotor Varoš nastupili su u Prijedoru na takmičenju za dječake i djevojčice do 12 godina. Takmičili su se u 3 kategorije, posebno dječaci i djevojčice.

Titulom prvakinja okitile su se Marija Panić u kategoriji do 12 godina i Enna Zembić u kategoriji do 10 godina, i donijele pehar kući. U kategoriji desetogodišnjaka najbolji bio Njegoš Đurić nakon što je predhodno u veoma neizvjesnom meču pobijedio klubskog druga Andreja Panića rezultatom 2:1 (11:9 u trećem setu) kome je pripalo treće mjesto. Bronzani je bio Nemanja Stolić. Nakon 4 pobjede, Sofija Petrušić je poražena u finalu osvojivši sjajno drugo mjesto. Na najbolji mogući način klub su predstavljale i Anđela Đekanović kao i sestre Tina i Nina Panić. Za Ninu je ovo bilo prvo takmičenje i osvojeni prvi poeni, a Anđela i Tina su nakon velike borbe takmičenje završile u grupnoj fazi.

"Veoma lijepo druženje i vrhunski rezultati obilježili su ovaj dan i zlatnim slovima ispisali nove stranice naše kratke istorije" - poručili su iz Stonoteniskog kluba Kotor Varoš.