Renovirane i opremljene prostorije Boračke organizacije u Kotor Varošu

Boračka organizacija Kotor Varoš je 17.10.2019. godine skromno obilježila završetak radova na renoviranju i opremanju novih prostorija priredivši prijem za sve predstavnike firmi, institucija, i za pojedince koji su pomogli u renoviranju i opremanju prostorija Opštinske boračke organizacije.

Poslije zamjene dotrajale unutrašnje stolarije, namještaja, podova, krečenja, renoviranja mokrog čvora i elektro instalacija, Boračka organizacija sada ima odlične prostorije za svoje aktivnosti. Prema riječima predsjednika Boračke organizacije, Miladina Savanovića, nastavlja se rad organizacije u potpunosti renoviranim prostorijama koje ispunjavaju sve uslove za neometan rad,te će koordinacija sa borcima, porodicama poginulih boraca i boraca invalida biti mnogo lakša i brža, a time će i efikasnost djelovanja biti na višem nivou.

”Zajedničkim zalaganjem i trudom svih, uspjeli smo renovirati prostorije koje su adekvatne za rad i djelovanje organizacija koje vode brigu o ovoj populaciji”, izjavio je Savanović. Načelnik opštine Kotor Varoš, Zdenko Sakan, istakao je da onima koji su branili Kotor Varoš i državu Republiku Srpsku, pripada nešto ovako u njihovom gradu, te predstavnicima boračke organizacije poželio sreću, napredak i uspjeh u daljem radu.

”Zadovoljan sam utiscima u Boračkoj organizaciji, drago mi je da smo na obostrano zadovoljstvo realizovali ovaj projekat, jer je riječ o ljudima koji zaslužuju svo naše poštovanje”, naveo je načelnik Sakan.

Savanović se zahvalo svima koji su radili na ovom projektu i koji su pomogli da se radovi privedu kraju.

Prvenstveno, želim da se zahvalim na korektnoj saradnji opštinskoj upravi, na čelu sa načelnikom Zdenkom Sakanom i zamjenikom načelnika opštine Mladenom Trivunovićem. Ogromnu zahvalnost dugujem GP ,,Građus”, Stolariji ,,Vujinović”, Kafe bar ,,Nuki”, OO ,,SDS” Kotor Varoš, TO ,,Dermal”, ,,GL-servis, KP ,,Bobas”, kafe bar ,,Intermeco”, ,,JU Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš, LU ,,Borčić” Šiprage, „MG sistem“, SZ ,,Proleter”, Autootpad ,,Sloga”, „SDM servis“, Kafe bar ,,Mila Mi”, SP ,,Start”, Diskont pića ,,Dis”,Kafe bar „Deus“, te Goranu Kušljić, Nevenku Mijić, Gruji Trivunović, Vjeki Jošić, Bojanu Vučenović, Jovanu Trivunović, Slobodanu Jotanović, Gosti Trivunović i Slobodanu Cvijanović.