Takmičari Karate kluba “Okinawa do” osvojili sedam medalja

U nedelju 13.10.2019. godine održan je 17. Međunarodni Karate turnir "SAVA OPEN" koji je organizovao Karate klub “Polet” iz Broda. Generalni pokrovitelj turnira je bila Opština Brod. Osam takmičara Karate kluba “Okinawa do” nastupilo je na ovom turniru, iz obe sekcije (Vrbanjci i Kneževo). S njima su u Brod išli i treneri Mile Panić i Boro Novaković.
Takmičari Karate kluba “Okinawa do” osvojili su sedam medalja. Posebno se istakla Anastasija Laketić iz sekcije Kneževo, koja je osvojila bronzu u katama i po prvi put se takmičila u disciplini "Borbe" u svojoj kategoriji, gdje je osvojila zlatnu medalju pobjedivši u finalu sa 8:0.
Andrea Đukic iz Kneževa osvojila je srebro takmičivši se prvi put u disciplini "Borbe". Medalje su osvojili i Šeherzada Hasić (srebro), Mirjana Bjelobrk (srebro), Maja Stojanović (bronza) i Hatidža Tatar (bronza). Nakon nastupa i borbi, uslijedio je obilazak užeg gradskog jezgra Broda, i posjeta nekoliko lokacija uz druženje, sumiranje ostavarenih rezultata i planiranje novih nastupa i aktivnosti. U izjavi za naš portal, osnivač i  glavni protagonist karate klub "Okinawa do” majstor crnog pojasa-drugi dan Mile Panić navodi da je zadovoljan ostvarenim rezultatima na takmičenju u Brodu i nada se da će takmičari ovog kluba osvojiti još mnogo medalja u budućnosti. U toku je i prijem novih članova u karate klub "Okinawa do” (sa područja opština Kotor Varoš i Kneževo). Svi zainteresovani za upis mogu da se prijave na treningu ili pozivom na broj 066-067-453.