Dragan Tepić iz Kotor Varoša kući odvezao "pežo 208"

Banjaluka - Dragan Tepić iz Kotor Varoša odvezao je danas kući novi "pežo 208" koji je dobio na grebalici Lutrije Republike Srpske.

Tepić je ispričao da je prije nekoliko dana otišao u poštu u Kotor Varošu da plati račune, te da nije ni slutio da će se kući vratiti sa vrijednom nagradom u džepu.

- Kupio sam tri grebalice "sedmica" i donio u kuću. Po jednu sam dao suprugi i kćerki, a nakon što su ogrebale i nije bilo dobitka, dao sam kćerki i svoju grebalicu da ogrebe. Moja Marija je bila srećne ruke, pa kad napuni 18 godina predaću joj ključeve automobila - ističe Tepić koji je zaposlen kao vozač u jednoj kompaniji koja se bavi prevozom putnika.

Sa osmjehom je ispričao da su toga dana u Kotor Varošu rasprodate sve grebalice, nakon što je odjeknula vijest o njegovom dobitku.

Tepić kaže da se potajno nadao dobitku, iako grebalice ne kupuje često.

- Ovo je prvi put da sam dobio nagradu na Lutriji RS i nastaviću da igram i ubuduće. Očigledno je da treba igrati da bi nešto i dobili - rekao je on.

Sjedajući za volan crvenog "pežoa", Tepić je istakao da će "golfa četvorku" kojeg trenutno vozi prodati.

Dodao je da su ga zvali mnogi prijatеlji, radne kolege i komšije da čestitaju, a nakon što stigne kući sa novim četvorotočkašem proslaviće dobitak sa najmilijima.

Direktor Sektora informacionih tehnologija Lutrije Republike Srpske Vladimir Kežić je nakon uručenja ključeva srećnom dobitniku istakao da su u Lutriji RS svi izuzetno sretni kada obraduju svoje vjerne igrače ovako vrijednim nagradama.

- Drago nam je da nagrade idu u sve gradove i opštine u Srpskoj. Nastavićemo i dalje da unosimo radost u mnoge domove. Kada je riječ o grebalici "sedmica", u igri su još tri "pežoa 208" i jedan "audi" - istakao je Kežić.

Dodao je da su osim "sedmice" koja košta jednu marku, među vjernim igračima Lutrije RS veoma popularne i ostale grebalice, "treća sreća", "stan", "sport" i druge.

Ovo nije prvi automobil Lutrije RS koji je otišao u Kotor Varoš. Naime, u januaru prošle godine i Milenko Stojanović Bato iz te opštine ogrebao je na lutriji novi "pežo 208".  

Noviteti

Vladimir Kežić ističe da Lutrija Republike Srpske za sve građane priprema i jednu novu grebalicu.

- Riječ je o grebalici "potraga za blagom" koja bi se trebala naći u prodaji do kraja godine. Očekujemo da će i ta grebalica biti veoma popularna među igračima, a između ostalog u igri će biti dvije nagrade po 50.000 KM - rekao je Kežić.

(Glas Srpske)