U septembru "stand up" komedija za Kotorvarošane

Mjesna zajednica Kotor Varoš u saradnji sa JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ u petak 20. septembra 2019. godine, sa početkom u 19 časova organizuje „Stand Up“ komediju sa Dušanom Jokićem a organizaciju je podržao i advokat Željko Bubić.

Komičar, Dušan Jokić, kotorvaroškoj publici će se predstaviti novom predstavom „Ja, ćaća“ čija je tematika posvećena njegovoj novoj ulozi-ulozi roditelja, a biće riječi i o tome kako kompletno društvo utiče na očinstvo, majčinstvo i roditeljstvo.

„To je jedna autobiografska predstava, namijenjena svima koji razmišljaju o roditeljstvu, osvrt na ovu temu iz dvije krajnosti“, naveo je Jokić za portal Centra za kulturu, sport i informisanje i naglasio da će ovo biti njegov prvi samostalni nastup u Kotor Varošu.

Komičar Dušan Jokić, dio je poznate pozorišne grupe „Akt Alija Sirotanović“ iz Banjaluke, a samostalno nastupa od 2013. godine. Ima pet predstava u kojima je obradio teme iz svakodnevnog života, od politike do muško-ženskih odnosa. Nastupa širom Republike Srpske, u Srbiji i Hrvatskoj.

„Pored svih akcija koje smo uradili dosad, ovom predstavom želimo da našim sugrađanima bar na kratko skrenemo misli sa svakodnevnih obaveza. Dušan Jokić je jedan od najtalentovanijih komičara sa naših prostora i zbog toga smo njega izabrali da nas nasmije i uveseli. Tema same predstave je prava septembarska tema kad djeca polaze u školu i kad se mnogi roditelji trebaju snaći u još jednom novom izazovu“, rekao je predsjednik MZ Kotor Varoš, Stanko Tepić.