Grave osiguranje uz kotorvaroške ambasadore sporta

KOTOR VAROŠ, 2. SEPTEMBRA – Da se dobar glas daleko čuje najbolje svjedoči današnja podrška Grave osiguranja fudbalskim veteranima Kotor Varoša, koji već petu godinu djeluju u okviru Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Kotor Varoš.

Brojna gostovanja u zemljama bivše Jugoslavije i najava međunarodnih turnira u skorijoj budućnosti bili su povod razgovora predstavnika fudbalskih veterana iz Kotor Varoša i direktora Grave osiguranja Veselina Petkovića o mogućim vidovima saradnje.

Zahvaljjujući Goranu Buniću, direktoru banjalučke filijale Atos osiguranja, koja će se do kraja godine spojiti sa Grave osiguranjem, nabavljeno je 25 kompleta sportske opreme u kojima će veterani sa ponosom nastupati na predstojećim utakmicama.

„Kao Kotorvarošaninu izuzetno mi je drago što u gradu na obalama Vrbanje postoji jedna zdrava sportska priča u kojoj su druženje i prijateljstvo bez granica na prvom mjestu. Slobodno mogu reći da je riječ o izuzetnim sportskim i ljudskim veličinama koji su u ovom trenutku najbolji ambasadori Kotor Varoša“, istakao je Bunić.

Veselin Petković, direktor Grave osiguranja koje se uspješno nametnulo svojim načinom i kvalitetom rada, je sa radošću prihvatio saradnju sa kotorvaroškim fudbalskim veteranima, a njegova želja je da ona bude nastavljena i u narednom periodu na obostrano zadovoljstvo.

„Grave osiguranje je prepoznalo aktivnosti kotorvaroških fudbalskih veterana, a zahvaljujući njihovim nastupima u inostranstvu i zemljama okruženja i mi ćemo biti dio sportske priče koja ima za cilj da promoviše sportske vrijednosti“, rekao je Petković.

Kapiten kotorvaroških fudbalskih veterana Aleksa Vučanović se zahvalio rukovodstvu Grave osiguranja na doniranoj sportskoj opremi.

„Podrška prvog osiguravajućeg društva sa stranim kapitalom i najuspješnijeg osiguravača života u Republici Srpskoj nam mnogo znači, ali i obavezuje da nastavimo nizati uspjehe na fudbalskim terenima“, poručio je Vučanović.

Promociju novih dresova i sportskih torbi, koje je donirao bivši fudbaler „Mladosti“ Zoran Kovačić, Kotorvarošani će imati u na 3. Međunarodnom turniru prijateljstva u Kotor Varošu uz učešće osam ekipa.