Novo Naselje 2019: "Kvimpeks Arena" večeras dobija novog vladara

Sinoć su na popularnoj "Kvimpeks Areni" u sjajnoj atmosferi odigrane utakmice osmine i četvrtfinala nakon чega su poznati svi polufinisti.

Iako je bilo nekoliko tijesnih rezultata gdje su čak i penali odlučivali o prolazu u četvrtfinale, većina favorita su bez većih problema zabilježili ubjedljive pobjede. Posebno su se istakle ekipe Vujinović Komerca, Tehnomonta, Klimenta Šiprage i Pekare Obeliks. Puno više neizvjesnosti bilo je u  četvrtfinalnim mečevima. Sportek i Ujedinjena Srpska su odigrali jednu tvrdu, borbenu utakmicu u kojoj su "obućari" slavili minimalnim rezultatom. Tehnomont je sjajnom igrom slomio otpor proslogodišnjeg pobjednika turnira ekipu Vujinović komerca i slavio sa 3:1. Pekara Obeliks je sa ubjedljivih 6:0 savladala Industriu Monouso i pokazali da su glavni favorit turnira.

Rezultati su :

Osmina finala

Tehnomont : Naša kafanica 7:1
SP Keđo : Ujedinjena Srpska 2:3
Sportek : Kafe Zeleni Vir 4:2
Dević ugradnja : SDM servis 1:1 (2:3)
GL servis : Pekara Lena 3:1
DM Tim : Klimenta Šiprage 2:6
Vujinović komerc : Sim tehnik 6:1
Pekara Obeliks : Industrija Monouso 4:0

Četvrtina finala

Sportek : Ujedinjena Srpska 1:0
Tehnomont : Vujinović komerc 3:1
GL Servis : Klimenta Šiprage 2:2 (4:3)
SDM servis : Pekara Obeliks 0:6

Završno veče turnira počeće večeras u 19:00 časova revijalnom utakmicom u znak sjećanja na Dejana Kršića Kršu i Dejana Jurića Juru, koji su bili dugogodišnji učesnici i prijatelji turnira.

Nakon toga uslijediće polufinalni mečevi u kojima se sastaju Tehnomont - Gl Servis i Pekara Obeliks-Sportek. Dodjela zahvalnica je u 20 časova i 30 minuta, utakmica za treće mjesto u 20 časova i 40 minuta a finalna utakmica u 21 čas i 10 minuta.

Organizator turnira je Mjesna Zajednica Kotor Varoš, a uz pomoć Opštine Kotor Varoš i Centra za kulturu,sport i informisanje Kotor Varoš.Generalni sponzor turnira je Kvimpeks d.o.o. a turnir su podržali i brojni privredni subjekti sa područja opštine Kotor Varoš.