Rat koalicionih partnera za ŠG "Vrbanja" se nastavlja : Ministarstvo stopiralo imenovanje Tepića

Komisija za primopredaju dužnosti v.d. direktora ŠG "Vrbanja" Kotor Varoš trebala je jutros formalno završiti posao kada je u pitanju primopredaja dužnosti u ŠG "Vrbanja" Kotor Varoš ali je do daljnjeg stopirana od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS saznajemo od izvora iz ovog ministarstva.

Juče smo na našem portalu objavili da je ovo šumsko gazdinstvo u raspodjeli direktorskih mjesta između koalicionih partnera pripalo DEMOS-u i da je samo izvršena zamjena dosadašnje v.d. direktorice Stane Kuzmić sa kadrom DEMOS-a Milanom Tepićem.

Međutim očigledno da SNSD ne odustaje lako od te pozicije a kako stvari stoje direktor će vjerovatno biti Milan ali da li će to biti Milan Tepić iz DEMOS-a ili Milan Vasiljević iz SNSD-a zavisiće od toga koja stranka će iz ovog duela izaći kao pobjednik.

Imajući u vidu da su zbog direktorskih fotelja padale Vlade i pucale skupštinske većine nema sumnje da će biti zanimljivo pratiti rasplet situacije oko imenovanja direktora u ovom preduzeću. Još zanimljivije će biti vjerovatno nakon primopredaje dužnosti jer je, kako saznajemo, dug ŠG "Vrbanja" premašio 5 miliona KM.