Ilindanski turnir "Vrbanjci 2019" : "Maslovarci" zasluženo do pehara (FOTO)

Ekipa "Ujedinjene Srpske" za koju su uglavnom igrali igrači iz Maslovara pobjednik je Ilindanskog turnira u malom fudbalu u Vrbanjcima. Kompletan izvještaj organizatora pogledajte u nastavku teksta :

POLUFINALE:

19.00: s.p. „Alekić Vrbanjci– „Edo“ Šiprage 1:1, penali 6:5 (Hanifić – Maksimović)
19.30: Ujedinjena Srpska KV – Pekara „Obeliks“ 0:0, penali 5:4

Utakmica za 3. mjesto:

20.00: Pekara „Obeliks“ - „Edo“ Šiprage 0:0, penali 3:2

FINALE:

20.30: Ujedinjena Srpska KV - s.p. „Alekić Vrbanjci 4:0 (Trifković 2, Čupić, Jošić)

Po završetku finalne utakmice, pristupilo se dodjeli nagrada, pehara i diploma za najbolje pojedince i ekipe. Za najboljeg strijelca turnira, sa 5. postignutih golova, proglašen je igrač ekipe s.p. „Alekić“ Vrbanjci, Berbić Ređo.
Za najboljeg golmana izabran je igrač podjedničke ekipe, Ujedinjena Srpska KV, Bubić Bojan. Takođe, iz iste ekipe, sasvim zasluženo, dolazi i najbolji igrač turnira Trifković Branko. Svim dobitnicima pojedinačnih nagrada pripali su pehari, diplome kao i novčane nagrade u iznosu od po 50,00 KM.

Treće mjesto pripalo je ekipi Pekara „Obeliks“, a za to im je uručena nagrada od 150,00 KM kao i pehar i diploma. Drugo mjesto osvojila je ekipa s.p. „Alekić“ Vrbanjci, tj pripalo im je 350,00 KM uz pehar i diplomu.
Pobjednik turnira „Vrbanjci 2019“, ekipa Ujedinjena Srpska KV za prvo mjesto dobija 1.000,00 KM kao i pehar i diplomu. Sve nagrade, pojedinačne i ekipne, uručio je Načelnik opštine Kotor Varoš, gdin Zdenko Sakan.

Organizacioni odbor turnira se ovom prilikom zahvaljuje Načelniku opštine Kotor Varoš, Sakan Zdenku, kao pokrovitelju ovogodišnjeg turnira, generalnom sponzoru turnira: tehnički pregled SM Knežević Auto, te svim ostalim sponzorima i prijateljima turnira, kao i medijima koji su turnir medijski ispratili.