Marčelo - Predstavljanje muzičara koji će nastupiti na IV Truck n roll fest-Peace and love

Marko Šelić-Marčelo rođen je 22. januara 1983. godine u Paraćinu. Bavi se pisanjem kroz prozu, novinske kolumne i muziku. Do sada je objavio pet studijskih albuma "De fakto" (2003), "Pazl šok" (2005), "Treća strana medalje" (2008), "Deca i sunce" (2010), "knjigoalbum": "Napet šou" (2014), romane: "Zajedno sami” (2008) i "Malterego-knjiga prva: Rubikova stolica” (2012), zbirku tekstova:" O ljudima, psima i mišima" (2009) i stotinjak kolumni za razne redakcije.

Prije nekoliko mjeseci gostovao je u Kotor Varošu u organizaciji JU “Narodna biblioteka Kotor Varoš” gdje je promovisao knjigu "Malterego-knjiga prva: Rubikova stolica”.
Marčelo je 2006. dobio nagradu “Davorin” za najbolji rok/pop/hip-hop album iz Srbije što je jedinstveno priznanje za njegovo muzičko stvaralaštvo. U junu 2009. dobio je regionalnu nagradu “Indexi” u kategoriji najbolji hip-hop album godine (Treća strana medalje).
Veoma talentovan crtač grafita, bavi se i pisanjem proze. Pisao je i za dnevni list "Politika".
Bavi se pitanjima mira, tolerancije, međuljudskih odnosa. Tema njegovih muzičkih i književnih djela su kritika političke, ekonomske, društvene, kulturne situacije u društvima država nastalih na raspadu bivše jugoslovenske države. Bori se protiv poltronstva i ulizivačkog mentaliteta, zalaže se za uzdizanje zdravog razuma na “pijedestal istorije”.
03. avgusta održaće se i javna debata mladih sa Markom Šelićem-Marčelom na kojoj će se govoriti o idejama mira, muzičkog i umjetničkog razvoja, saradnji mladih i značaju preuzimanja odgovornosti za kulturna, politička, ekonomska i ostala važna pitanja.
Ima veliki broj obožavaoca među mlađim, progresivnijim i urbanijim dijelovima društva.
U izjavi povodom IV Truck n roll fest-Peace and love Marčelo navodi : "Svako mesto, ako mene pitate, zaslužuje svoj festival. Na stranu borba za vrednosti, to, između ostalog, naprosto razmrda svakodnevicu grada i izmesti je načas iz zgloba. Kao dete malog grada, prilično sam siguran da je takva aktivnost vrlo poželjna. Radujemo se prilici da joj doprinesemo, a posebno nam je drago što su u organizaciji veoma mladih ljudi", istakao je Marčelo.