Promocija Usore kod Doboja kroz futsal

Porodica Bejić iz Usore kod Doboja već dugi niz godina kroz turnire u malom fudbalu na najbolji način promoviše Usoru u cijelom regionu, pa i van naše države. Jedan od članova ove porodice svoju strast prema ovom sportu i mogućnost da kroz ovaj sport uradi promociju kako porodične firme, tako i mjesta iz kojeg potiče, radi to na najbolji mogući način.

Naime, “malonogometni brend” ime ekipe “DVORAC BEJIĆI USORA” prvi put se javlja na turniru 2006. godine i od tada ova ekipa ne propušta nijedan turnir na kojem imaju mogućnost da učestvuju. Od te godine pa do danas osvojili su oko 250 pehara na raznim turnirima u BiH, te u drugim zemljama. Kroz ovu ekipu je prošlo mnogo domaćih igrača iz Usore ali i veliki broj igrača koji su bili, a neki od njih su još uvijek u vrhu malonogometnog svijeta u BiH, pa i šire. Takođe su nastupali i drugi igrači koji su gradili ovo malonogometno ime, kao npr. veliki broj igrača iz Slovenije, Hrvatske i Srbije. 

Ekipa "Dvorac Bejići Usora" stigla je do finala na nedavno održanom turniru u malom fudbalu u Kotor Varošu, gledaoci su mogli uživati u vrhunskom futsalu koji su prikazali a domaćim privrednicima su dobar primjer kako se kroz futsal može uraditi odlična promocija biznisa i lokalne sredine.