Večeras u Kotor Varošu šesta po redu "Konferencija beba"

U Kotor Varošu će već tradicionalno i ove godine večeras, 30. juna, na Gradskom trgu, sa početkom u 19 časova biti održana manifestacija posvećena najmlađim Kotorvarošanima „Konferencija beba“ u cilju promocije zdravog roditeljstva, porodičnih vrijednosti i povećanja nataliteta u Republici Srpskoj.

Program će početi od 19:00 časova registracijom beba rođenih od 28.06.2018. godine do 28.06. 2019. godine.

Pravo učešća imaju sva djeca predškolskog uzrasta koja se prijave do petka 28.06.2019. godine do 15 časova u prostorijama Javne ustanove „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš ili putem broja telefona 051/785-266.

Na „Konferenciji beba“ će biti birano tročlano predsjedništvo koje čine najmlađa, najstarija i beba sa najviše braće i sestara (prilikom prijavljivanja potrebno donijeti na uvid zdravstvenu knjižicu za bebe kao i za braću i sestre ili neki drugi validan dokument), a biće organizovano i takmičenje beba u puzanju , ispijanju sokića, igra sa lopticama a tu je i igra slatkog iznenađenja.

Za najbolje i ovu godinu biće obezbijeđeni pokloni i diplome.

Ovu manifestaciju koja se održava u okviru „Kotorvaroškog kulturnog ljeta“ organizuje Javna ustanova „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš u saradnji sa Opštinom Kotor Varoš i Ministrastvom omladine, porodice i sporta Republike Srpske.