Kosta Vučanović : Mentorstvo za zdrav život

Za svako učenje i napredak vam treba mentor, učitelj koji će vas usmjeriti i pomoći vam da odaberete najbolji način i metode za postizanje vlastitih ciljeva. Na taj način vaš put do uspjeha postaje puno brži i sigurniji. Učitelj, u punom smislu te riječi, zaposlen je u popularnom Kotorvaroškom fitnes klubu "Spartan". Kosta Vučanović, Kotorvarošanin koga samo diplomski rad dijeli od stručnog zvanja profesor razredne nastave, oprobao se i u "body building"-u ali je u poslednje vrijeme okupiran mentorstvom, ličnim treninzima sa ljudima kojima je zdrav život i dobar izgled visoko na listi životnih prioriteta.

"Mentorstvo se sastoji od praćenja napretka koje obuhvata nadzor na treningu u trajanju od 60 minuta, korekciju hrane zavisno od cilja tj. pravljenje plana prehrane i konstantni kontakt sa osobom do postizanja cilja" - rekao je Kosta za naš portal i dodao da mu dolaze razni klijenti od onih koji se spremaju za more, maturske proslave do onih koji se spremaju za život. Sve je prirodno, ne upotrebljavamo ništa što bi moglo ugroziti zdravlje klijenata kaže Kosta i u šali poručuje : "Tamo gdje plastična hirurgija zakaže, ja upadam".

Nerijetko svojim uspjesima se pohvali na društvenim mrežama, rezultati su fascinantni a fotografije pogledajte na Kostinom instagram profilu.

Mentorstvo se održava u fitnes klubu "Spartan" koji se nalazi u Kotor Varošu iznad "Merkatora" a često oni koji prođu mentorstvo postaju članovi ovog popularnog kluba i nastavljaju da se pridržavaju režima ishrane i treninga. Mjesečna članarina u klubu je 30 KM, radno vrijeme je od 10:00 do 22:00 časa a postoji i mogućnost pojedinačnih uplata treninga.