Srpski radikali Kotor Varoš : Drug Raša iz Republike Šumske

Na stranici Srpski radikali Kotor Varoš objavljen je komentar povodom tvita portparola SNSD-a Radovana Kovačevića koji prenosimo u cjelosti :

Након постројавања припадника Равногорског покрета Републике Српске и српских земаља, у Вишеграду поводом обиљежавања значајног датума у календару РПОС, експресно се, ничим изазван, огласио и "наш" најпознатији твитераш, уједно и портпарол СНСД-а, некадашњи Југословен и љевичар, и члан СДП-а, неуморни конвертит, и шта већ не...

Radovan Kovačević @KovacevicRaso (који вели:

Bez obzira na sve nijanse, ja ne mogu da ne napišem da me je sramota činjenice da se u mojoj državi, Republici Srpskoj, postrojavaju bilo kakvi četnici.

Па другим твитом наставља, Раша:

Meni smetaju nacistička i fašistička obilježja i isto, možda malo gore, ustaška. 
Meni lično smetaju i četnička, ali postoji veliki broj ljudi kojima ne smetaju i ja to razumijem. Antu Pavelića nije odlikovao ni jedan američki predsjednik, a Dražu Mihailovića jeste.

Е мој Рашо Србине, види се да си ти преспавао рат, да си слаб из српске историје, а ни карактер ти није јача страна. Нису то било какви четници, већ славни Српски четници, најодликованијег српског официра ђенерала Михаиловића (неко ти је шапнуо да га је амерички председник одликовао).
Да имаш образа, видио би да су сви ти људи у строју, неко више - неко мање, много више од таквих допринијели стварању и очувању (твоје) Републике Српске, у којој ти и слични данас ведре и облаче.
Знаш ти Рашо да су данас они из четничког строја, као и други ветерани отаџбинског рата на рубу свих друштвених дешавања, није вам то мало па им хоћете и сјећање на славне претке и часну борбу за Слободу и Отаџбину да забраните, и да наметнете нове идоле и поклонства, нове вриједности и нове господаре да штујемо....

И што вели Пантелија Топаловић:"Жао ми је што сте моји, а не деца мог непријатеља."