Omladinska banka Kotor Varoš : Poziv za projekte

Omladinska banka Kotor Varoš poziva mlade da apliciraju sa svojim projektima i mikrobiznis idejama do 25.3.2019. godine do 14 sati. Ako imaš 17 do 35 godina, ekipu od 3 do 7 mladih, dobru ideju, a želite da pokrenete i realizujete projekat od društvenog značaja, tvoja Omladinska banka podržaće vas sa iznosom od 500 KM do 1.500 KM.
Ukupan fond za projekte mladih iz Kotor Varoša iznosi 7.500 KM. Detaljni kriteriji za dodjelu i šta to Omladinska banka podržava pogledaj na Trebaš nekog da te pogura – Poziv za projekte mladih. Za mlade preduzetnike i preduzetnice od 18 do 35 godina, Omladinska banka je obezbijedila podršku za registraciju i pokretanje samostalnog preduzetništva ili komercijalnog poljoprivrednog gazdinstva u iznosu od 500 KM do 2.000 KM.
Ukupan fond za mikrobiznise iz Kotor Varoša je 2.000 KM. Detaljni kriteriji za dodjelu i šta to Omladinska banka podržava pročitaj na Budi sama svoja šefica! Budi sam svoj šef!
O tome kada je osnovana Omladinska banka, koliko projekata je do sada podržano i ko su članovi i članice Odbora koji upravljaju bankom pročitaj na Omladinska
banka Kotor Varoš.