Novogodišnja čestitka načelnika opštine Zdenka Sakana

KOTOR VAROŠ, 31. DECEMBRA – Poštovani sugrađani, završila se još jedna kalendarska godina za koju možemo reći da je bila opterećna brojnim izazovima, posebno u ekonomskoj sferi, ali i dobrim dijelom uspješna za našu lokalnu zajednicu i njene stanovnike.
Više je razloga da budemo zadovoljni, a mi u lokalnoj samoupravi imamo obavezu više da istrajemo u namjerama da dostignemo postavljene ciljeve i zadatake.
Naš cilj, da, kvalitet života građana opštine Kotor Varoš, i pored svih teškoća, održimo na zadovoljavajućem nivou, je u velikoj mjeri ostvaren.
U godini za nama, nastavili smo da izgrađujemo i uljepšavamo naš grad, podižemo nivo komunalnih usluga, realizujemo značajan broj planiranih investicija, podjednako važnih za sve građane.
Posebno težište svih naših aktivnosti moramo staviti na oblast obezbjeđivanja novih razvojnih investicija i zapošljavanja.
Čestitajući Vam Novu 2019. godinu, uz želju da bude bolja i uspješnija od prethodne, vjerujemo da ćemo svi imati više stvaralačke inicijative, više strpljenja, hrabrosti i volje za veću društvenu odgovornost i da ćemo samo u partnerstvu i zajedničkim snagama istrajati na onom što smo započeli.
Volimo i gradimo i dalje naš Kotor Varoš i dio sebe ugradimo u njegovu budućnost, kako bi i dalje bio poželjno mjesto za život, grad kakav zaslužuju njegovi stanovnici.
Srećna Nova 2019. godina!