Za 29 penzionera iz opštinske uprave po 100 KM

KOTOR VAROŠ, 28. DECEMBRA – Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan organizovao je povodom novogodišnjih praznika prijem za 29 penzionera koji su radni vijek proveli u opštinskoj upravi i uručio im prigodne novčane iznose za predstojeće praznike.

Sakan je zahvalio penzionerima, ocijenivši da su dali veliki doprinos u razvoju lokalne zajednice.

„I pored teške ekonomske krize, nismo zaboravili sve ono što su ovi vrijedni ljudi uradili za opštinu Kotor Varoš i njene građane“, dodao je Sakan.

On je nekadašnjim radnicima uručio prigodan novčani iznos za predstojeće praznike i upoznao ih o projektima koji su realizovani u ovoj godini i planiranim investicijama za narednu.

„U ovoj godini uspjeli smo realizovati značajan broj investicija kao što su završetak rekonstrukcije i sanacije vodovodne i kanalizacione mreže, izgradnja novog bloka Doma zdravlja i uređenje kompletnog kruga ove zdravstvene ustanove, asfaltirali smo 13 dionica lokalnih puteva na području opštine, pri kraju smo sa radovima na gradskom kupalištu „Bjeline“, urađen je niz projekata u mjesnim zajednicama, a ono što planiramo u narednoj godini je izgradnja nove zgrade opštinske uprave“, naglasio je Sakan.

Penzioneri su izrazili zahvalnost za okupljanje prisjetivši se godina koje su proveli u opštinskoj upravi.

„Tradiciju treba njegovati i zahvalni smo načelniku opštine na prijemu, a nama će novac dobro doći uoči predstojećih praznika“, rekao je penzioner Stanimir Pejić.