Cvjećara "Tomico" Kotor Varoš : Uvijek svježe cvijeće

Naš portal nastavlja sa reklamiranjem privrednih subjekata u Kotor Varošu a pažnju na sebe, internet kampanjom, privukla je Cvjećara "Tomico" Kotor Varoš. Pored sponzorisanih tekstova i video zapisa organizuju i nagradnu igru jer su shvatili značaj internet maketinga.

Nagradna igra traje do petka 07.12.2018. godine a organizovana je povodom praznika a detalje nagradne igre možete pronaći na ovom linku. Ono što je takođe privuklo pažnju su buketi "Božićna zvijezda" uz koju ide i posebna priča.

"Meksička legenda o Božićnoj zvijezdi iz 16. vijeka kaže kako je jednom neka mlada djevojka, presiromašna da bi prinijela dar u čast proslave Isusova rođenja, na nagovor anđela krenula brati obično bilje koje raste uz putiće kako bi ga položila pred oltar. Iz tog običnog, neuglednog bilja, izbili su grimizni cvjetovi i tako je nastala prekrasna Božićna zvijezda. Oblik njenih listova simboliše Betlehemsku zvijezdu, a grimizna boja Isusovu krv koju je prolio na križu/krstu." - napisano je na zvaničnoj fejsbuk stranici ove cvjećare a svojim kupcima poručuju da su spremili čarobne aranžmane koji će im upotpuniti prazničnu bajku.

Video