Konkurs za najljepše pismo Djeda Mrazu

”Centar za kulturu, sport i informisanje“ poziva sve djevojčice i dječake da napišu pismo Djeda Mrazu, a najljepša i najmaštovitija pisma u pojedinačnoj i grupnoj konkurenciji biće nagrađena poklonima. Pomozite svojim mališanima da napišu par lijepih i maštovitih rečenica koje bi uputili Djeda Mrazu.
Pojedinačna ili grupna pisma, po slobodnom izboru, treba dostaviti lično u prostorije Centra ili na e-mail adresu: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. sa naznakom „КONКURS –PISMO DJEDA MRAZU“ i poslati najkasnije do 17. decembra 2018. godine. Za pojedinačne radove je obavezno naznačiti ime i prezime autora, godište, adresu i kontakt telefon, dok je za grupne radove neophodno navesti naziv ustanove, broj djece koja su učestvovala u kreiranju rada i kontakt telefon učitelja ili vaspitača. Pravo učešća na konkursu imaju djeca do 11 godina.
Nagrađena pisma u pojedinačnoj i grupnoj konkurenciji biće objavljena na web stranici Centra za kulturu, sport i informisanje. Rok za slanje pisama je 17.12.2018. godine.