Upozorenje
  • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 404

Otkaz direktorici ''Šuma'' u Kotor Varošu

Direktorka Šumskog gazdinstva "Vrbanja" u Kotor Varošu Daliborka Kerezović Damjanović razriješena je danas te dužnosti, a za vršioca dužnosti direktora imenovana je Stana Kuzmić, potvrdio je Srni generalni direktor "Šuma Republike Srpske" Risto Marić.

 

Marić je rekao da će sutra biti obavljena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg i novog direktora.

 

On nije želio da oktriva razloge zbog kojih je Kerezović Damjanović razriješena, navodeći "da je više problematičnih situacija dovelo do ove odluke".

 

Kerezović Damjanović je godinama bila na čelu Šumskog gazdinstva "Vrbanja".

 

Novoimenovana Kuzmićeva je po zanimanju diplomirani ekonomista, a do sada je bila pomoćnik generalnog sekretara Vlade Republike Srpske.

Ovo je otvrdio generalni direktor “Šuma Republike Srpske” Risto Marić, prenosi Srna.

Marić je rekao da će sutra biti obavljena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg i novog direktora.
On nije želio da oktriva razloge zbog kojih je Kerezović Damjanović razriješena, navodeći “da je više problematičnih situacija dovelo do ove odluke”.

Kerezović Damjanović je godinama bila na čelu Šumskog gazdinstva ''Vrbanja''.

Podsjećamo, predsjednik RS i budući srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je juče da su neki članovi vladajuće koalicije (SNSD-DNS-SP) radili za opoziciju tokom izbora i da će pretrpjeti sankcije.

On je ''zaprijetio'' da svi oni koji za koje postoje minimalni i sigurni dokazi da nisu radili za koaliciju neće ostati "na direktorskim mjestima" i odmah naznačio da, između ostalih, misli da direktorku Šumskog gazdinstva u Kotor Varošu.