Izložba dječijih radova "Škole crtanja i slikanja"

U galerijskom prostoru kino- sale, a u organizaciji „Centra za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš, od 21.06. do 23.06. 2018. biće otvorena izložba dječijih radova „Škole crtanja i slikanja“.

Svi prisutni imaće priliku da pogledaju radove koji su mališani radili šest mjeseci, pod rukovodstvom diplomiranog likovnog umjetnika Gorana Čupića.

„Mališani su imali priliku da se upoznaju sa slikarskim tehnikama kao i sa radom sa kolaž papirom, grafikom, modelovanjem sa glinom, mozaikom i dekupaž tehnikom. Glavni cilj naše Škole crtanja je da kroz kreativno ostvarivanje polaznici razviju maštu, vještinu imaginacije, ali i da ispolje svoj stvaralački duh. Svi oni koji dođu 21.06. ali i oni koji će da dođu u naredna tri dana da posjete našu izložbu moći će da vide naš zajednički rad koji smo radili u proteklih šest mjeseci. Ova izložba je dokaz da su naši polaznici uspješno prošli kroz neke umjetničke tehnike, a nakon kraće pauze nastavljamo dalje “, rekao je Čupić.

Direktor Javne ustanove „Centra za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš Dragan Zeljković i diplomirani likovni umjetnik Goran Čupić uručiće priznanja polaznicima Škole crtanja i slikanja.

Škola crtanja i slikanja trenutno funkcioniše u Kotor Vrašu i Obodniku.